⇒ Rezervisite Vase zeljeno vozilo na vrijeme !

» Molimo Vas, popunite zadata polja sa neopodnim informacijama i vec danas rezervisite vase zeljeno vozilo po specijalnim popustima

Vaše ime *

Vaš Email *

Kontakt telefon

Odaberite vozilo *

Datum preuzimanja vozila

Datum vraćanja vozila

Mjesto preuzimanja vozila

Mjesto vraćanja vozila

Dodatni komentar

NNajam auta Budva, aerodrom Tivat, Podgorica, iznajmljivanje vozila Cilipi, Rent a car Exit, car rental Montenegro, car hire Budva, Tivat airport, Kotor, Podgorica, rent point

U potrazi ste za najjeftiniji načinom da vidite Crnu Goru i istrazujete mogucnost za iznamljivanje vozila? Dosli ste na pravo i najbolje mjesto. EXIT rent a car agencija nudi nove modele automobila po najpopularnijim cijenama u regionu. Sa našim izborom boja i modela vozila, mozete krstariti duz citave obale Crne Gore i sire.

Putovanje i obilazak novih neotkrivenih gradova i istrazivanje novih mjesta u Crnoj Gori ne mora da bude gnjavaža. Ponudom EXIT rent a car agencije za iznajmljivanje vozila sa novim modelima automobila, sa neogranicenom kilometrazom, bezbjednim i luksuznim vozilima, lako možete da pronadjete jeftini automobil za iznajmljivanje u odnosu na ostale agencije u svakom trenutku.

Sa duge strane iznajmljivanje vozila u EXIT rent a car agenciji je moguce na svim lokacijama u Crnoj Gori, u Vasem hotelu, apartnamu, smjestaju, i sl. Dostava i preuzimanja iznajmljenih vozila se moze vrsiti na Vasu zeljenju lokaciju. Takodje, uz dogovor dostava I preuzimanje vozila se moze odraditi i na aerodromu Podgorica i Tivat (kao i na aerodromu Cilipi, Dubrovnik), gdje cete imati sve sto je potrebno da iz aviona idete direktno u iznajmljeni automobile i nastavite dalje svoje putovanje. Nasi agenti su uvjek na raspolaganju, bez obzira da li dolazite za vikend ili Vam je najam vozila potreban za duzi period. EXIT rent a car agencija ima najbolje cijene za dnevne ili mjesecne najmove automobila. Pozivamo Vas da uporedite cijene sa drugim agencijama, kako biste vidjeli da EXIT rent a car agencija ima najbolju ponudu i najpopularnije cijene za iznajmljivanje svih modela automobila. Bilo da trazite da iznajmite vozilo ekonomske ili luksuz klase, najniže cijene za iste možete naći upravo ovdje.

Za vise informacija o dostupnim vozilima, specijalnim popustima i svim ostalim pitanjima, molimo Vas kontaktirajte nas putem e-mail adrese, na kontakt telefone ili putem Viber-a.