Osim usluga iznajmljivanja vozila, pružamo i sledeće:

» Najam vozila za teritoriju Crne Gore i inostranstva

» Dostava ili preuzimanje vozila na teritoriji Crne Gore i susjednih zemalja

» Dostava ili preuzimanje vozila van radnog vremena

» Transferi

» Cijene bez skrivenih troškova

» Veliki izbor vozila

» Potpunu posvećenost zaposlenih, koji su fokusirani na pružanje najbolje usluge.

Najam auta Budva, aerodrom Tivat i Podgorica, iznajmljivanje automobila Bar, Kotor, Herceg Novi, Rent a car Exit, car rental Montenegro, car hire Budva, Tivat airport, Kotor, Podgorica, rent point

Naša vozila imaju svu neophodnu opremu, kasko su osigurana i redovno se servisiraju u ovlašćenom servisu.

Naš cilj je da konstantno ostvarujemo visoko kvalitetnu uslugu čime ćemo naše klijente uvjeriti da je EXIT rent a car njihov idealan izbor kada su u pitanju usluge iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori.

Filozofija naše agencije je usluga orijentisana prema potrebama klijenta u svakom trenutku. Svi klijenti su u mogućnosti da rentiraju vozilo putem on line rezervacije. Ono što mi nudimo svim klijetima je sigurnost i kvalitet u svakom zajednički pređenom kilometre vožnje.

Lično zadovoljstvo klijenata je najveća prednost EXIT rent a car agencije. To je bio i uvjek ce ostati izazov za naš tim. EXIT agencija za iznajmljivanje vozila Vam nudi najniže cijene za najam automobila.

Za duzi period najma vozila odobrava se poseban popust. Molimo Vas kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja, ili potrebnu pomocc, nase ljubazno i usluzno osoblje će vam pružiti pomoć 24/7, svakog dana u nedelji.

Pogledajte nase posebne popuste na osnovu perioda iznajmljivanja vozila. Za dugoročni najam automobila (mjesecni ili duzi) formiramo pojedinacne odgovarajuce cijene za nase klijente.

EXIT agencija za iznajmljivanje vozila je nezavisna agencija koja nudi najniže cijene na teritoriji Crne Gore.

Informisite se o uslovima, cijenama, nacinu placanja, iznajmljivanju djecijih sedista kao i ostale potrebne dodatne opreme i svim ostalim pitanjima u vezi iznajmljivanja automobila on-line ili putem kontakt telefona.