⇒ U zavisnosti od perioda rentiranja vozila na istaknute cijene se odobrava naznaceni popust

» U tabeli mozete vidjeti cijene svih modela automobila

» Za duzi najam vozila, odobrava se specijalni popust, molimo Vas kontaktirajte nas

 

Model

Dana

1-3 4-6 7+
Getz automatic 45 40 36
i20 automatic 50 45 42
i20 automatic, NEW 55 50 46
i30 automatic 60 55 50
Trajet 6+1 80 75 70
Passat 7 manual 90 85 80» Otkazite i rezervisite ponvo besplatno

» Odlicna 24/7 podrska klijentima

» 24 časovna pomoc na putu

» Maksimalna sigurnost podataka

» Ekskluzivna vozila

» Odlicne lokalne i aerodromske lokacija

Zasto platiti punu cijenu kada mozete dobiti popust? Svaki dan EXIT rent a car nudi nevjerovatne ponude, sto cini nasu vec snizenu ponudu jos jeftinijom. Ovako snizene cijene iznajmljenih automobila daju nepobjedivu cijena u odnosu na kvalitet automobila za najam. Rezervišite danas, kako bi dobili najbolje resenje za najam vozila uz EXIT rent a car.

Mi ne skrivamo iza nasih cijena dodatne takse i doplate, nase snizene cijene govore same za sebe. U stvari, ohrabrujemo vas da uporedite nase cijene sa cijenama drugih rent a car kompanija. Kada ih uporedite, videćete zašto klijenti prelaze na EXIT rent a car i nikada ne idu drugim kompanijama.

Nasi popisti na odredjene modele iznajmljenih automobila se cesto mijenjaju, tako da možete dobiti sjajne ponude za svako vozilo. Osim toga, ako nas izbor modela automobila, videćete da se nas vozni park se sastoji od potpuno novih vozila. Naše cene su jeftine, ali kvalitet vozila je odličan. U stvari, mi mijenjamo vozilo nakon sto je bilo u upotrebi određeno vrijeme kako bi smo bili sigurni da dobijate najbolje.

iznajmljivanje automobila Budva, Crna Gora, najam vozila aerodrom Podgorica, Tivat, Rent a car Budva, Montenegro, car rental in Podgorica and Tivat airport, logo